Ansigtsoperation

Efterhånden som menneskekroppen ældes, opstår der synlige tegn på et vellevet liv. Smilerynker kommer, hvis du smiler meget, og panderynker kommer, hvis du ofte rynker panden. Alle disse småting er med til at præge dit ansigt på en måde, som du måske ikke ønsker. Læs om ansigtsoperationer herunder.

Hvad koster en ansigtsoperation?

Hvad en ansigtsoperation koster kommer an på, hvilken type korrektion/operation det er. Eksempelvis koster en læbeforstørrende operation alt fra nogle få tusind til op omkring 20.000. Reduktion af øreflipper vil ofte koste omkring 10.000, mens korrektion af stritører/flyveører formentlig koster 15.000-20.000.

Prisen kan variere alt efter den konkrete operation, omfanget af operationen, den enkelte kliniks priser og lignende.

Hvorfor vælge en ansigtsoperation?

Ansigtsoperationer spænder fra læber og hud og hår men omfatter også ørerne. Ansigtet sammen med hænderne er de dele af kroppen, som sjældent er dækket til. Derfor er et optimalt ansigt meget vigtigt for mange mennesker.

Alle ansigter er unikke, men nogle ansigter er måske lidt for unikke eller lidt for præget af de begyndende tegn på aldring. Derfor er det oplagt at investere penge i ører eller ansigt, sådan at du optimerer dit udseende, så du kan være glad for din krop.

Forskellige ansigtsoperationer = forskellige priser

Da der er stor forskel på prisen på en ansigtsoperation alt efter, om det er en stor eller lille operation, og hvad metoden er, samt hvor du vælger af få foretaget operationen, kan det være en rigtig god idé at kigge på den enkelte kliniks hjemmeside for priseksempler på den operation, du ønsker.

Det er også en rigtig god idé at kontakte den enkelte klinik for at fortælle om dine ønsker, og så vil du i mange tilfælde kunne få en ret estimeret startpris, som du kan forholde dig til, inden du beslutter dig for, om du vil have operationen.

Udover prisen på selve operationen, må du også forvente yderligere udgifter til konsultationer og efterfølgende checkups.

Skal du få foretaget en ansigtsoperation?

Hvorvidt du vælger at få foretaget en ansigtsoperation eller ej, kommer helt an på dig.

I sidste ende er det kun dig, der kan afgøre, om du hellere vil betale penge for at få en operation, som kan gøre dig gladere for dit ansigt (eller dine ører), eller om du vil spare pengene og leve med, hvad det end er, du ikke er tilfreds med.

Hvis dine uperfektheder irriterer dig meget, kan det være en rigtig god investering at få foretaget en operation. Men hvis det blot er noget du overvejer, kan du søge konsultation hos en professionel for at få lidt hjælp, som kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Ansigtsoperation på afbetaling er en mulighed

En ansigtsoperation er ikke gratis, og de dyre operationer kan være meget dyre, men det bør ikke holde dig tilbage. Et menneskes liv kan sjældent gøres op i kroner og øre, og derfor er det værd at overveje investeringen, da livsglæde er mere værd end guld.

Nogle klinikker tilbyder ansigtsoperationer på afbetaling.