Filler i hagen

En hage kan være kløftet, flad, fremtrædende eller have andre særegne kendetegn, som du gerne vil af med. Det er der råd for, og en mulighed er at få filler i hagen. Læs mere her på siden om filler behandling, og hvad behandlinger med filler koster.

Hvad koster det at få filler i hagen?

Hage filler er både nemt, hurtigt og relativt billigt at få lavet. Det er et godt alternativ til at få en operation, og det er heldigvis ikke nogen permanent løsning. For mange kan en operation være lidt afskrækkende netop af denne grund.

Prisen på at få filler i hagen – og andre steder på kroppen – kommer an på mængde, antal af stik, lokale priser og mange andre ting, men overordnet set kan du forvente, at en enkelt milliliter koster omkring 3.000, mens der kan være halv pris, hvis du kun skal have indsprøjtet en halv milliliter.

Jo flere steder du får indsprøjtet en halv eller en hel milliliter filler, jo dyrere vil den samlede betaling være, men det kan formentlig betale sig at høre om en samlet pris, hvis du henvender dig til en klinik og fortæller dem om, hvad du påtænker at få lavet.

Kløft i hagen eller en fremtrædende hage?

Hvad enten du har en fremtrædende hage, har en kløft i hagen eller noget andet, du er utilfreds med angående denne del af dit ansigt, så er der mulighed for at få det udbedret.

Ansigtet er menneskets visitkort; det er den del, som andre mennesker ser, og det er derfor vigtigt for mange at have et symmetrisk, tiltalende og pænt ansigt, som vedkommende selv er glad for.

Hvis du i lang tid har været irriteret over formen på din hage eller dens udseende, så er der derfor grund til at lave den om, da et forbedret udseende ofte kan give mere selvtillid.

Filler kan bruges til personer med en hage, der er:

  • Med kløft (lodret eller vandret)
  • Kantet
  • Asymmetrisk
  • Flad
  • Fremtrædende

Filler i hagen er en ikke-permanent behandling

Som nævnt ovenfor er filler i hagen en ikke-permanent behandling. Det betyder, at effekten af filleren aftager med tiden, men det betyder også, at du ikke skal være bange for at komme under kniven. Du kommer dog under nålen, så det hjælper, hvis du ikke er bange for nåle.

Indsprøjtning af filler foregår med en meget tynd nål, og i mange tilfælde vil det kun gøre lidt ondt, da filleren indeholder lokalbedøvelse. Du har også mulighed for at få lokalbedøvelse inden injektionen, hvis du er bekymret for smerter.

At en filler behandling i hagen ikke er permanent betyder også, at du kan vælge at få efterfølgende injektioner for at bevare din nye, smukke hage.

Hvad er risiciene for en filler behandling?

Selvom en injektion ikke er permanent, er der stadig nogle risici forbundet hermed. Nogle af følgevirkningerne af en injektion kan være ømhed, hævelse og blå mærker. Andre risici omfatter ting såsom ardannelse, allergiske reaktioner og betændelse, men disse er knap så almindelige.