Kindben fillers

Her på plastikoperation-priser.dk vil vi i de nedenstående afsnit forsøge at afdække de mest relevante informationer angående kindben fillers. Du får måske ikke svar på alle dine spørgsmål, men vi håber på at kunne give dig et godt startsted. Du kan få endelig afklaring hos en kosmetisk klinik.

Hvad koster kindben fillers?

Alt efter hvor du kigger, vil du kunne se lidt forskellige priser. Typiske priser angående indsprøjtning af kindben filler ligger omkring 3.000 kroner for 1 milliliter. Det kan være billigere, hvis du kan nøjes med en halv milliliter, ligesom det kan være dyrere, hvis du har brug for lidt mere eller har brug for flere injektioner.

Hvad er kindben fillers?

Fillers til fyld i kinder og markering af kindben kaldes kindben fillers. Det er kort sagt en væske, der er en blanding af vand, hyaluronsyre og et lettere bedøvende middel. Syren udgør omkring 2 % af væsken.

Hyaluronsyren er et naturligt middel, som kroppen langsomt optager. Det er også dette middel, der har den opstrammende effekt på huden.

Er der nogle risici forbundet med at få fillers ved kindbenene?

Ja, det er der desværre. Heldigvis er alvorlige reaktioner sjældne, og de mere alment forekommende bivirkninger ved at få kindben filler er eksempelvis ømhed, hævelse og rødme. De sjældnere bivirkninger omfatter f.eks. betændelse, ardannelse og en allergisk reaktion.

Sammenlignet med permanente løsninger såsom operation, så er injektion af filler en ret mild metode til at opstramme huden.

Hvem er de oplagte kandidater til at få kindben fillers?

Både mænd og kvinder kan få filler i kinderne eller ved kindbenene. Uanset alder kan du eksempelvis have et ønske om at ville have mere fylde i kinderne eller at få mere markerede kindben. Det kræver blot, at du er fyldt 18 år og er i stand til selv at træffe en beslutning angående dit udseende.

De oplagte kandidater til at få kindben fillers er mænd og kvinder i alle aldre, som ønsker at få mere fylde i kinderne. Nogle fillerbrands er mere oplagte til markering af kindbenene end andre.

Hvis du vælger filler fra brands såsom Restylane og Juvéderm, så kan du forvente at få en filler, der giver din hud en hjælpende hånd til at holde på fugten, hvilket vil have en opstrammende og markerende effekt. Det gør fillers perfekte til markering af kindbenene.

Hvor lang tids effekt har kindben filler?

Da filleren efterhånden bliver opløst, vil effekten aftage med tiden. Du kan som udgangspunkt forvente, at effekten vil vare i et halvt til et helt år. De 6 til 12 måneder er et vidt spænd, men det er netop, fordi der er stor forskel på, hvor hurtigt eller langsomt den enkelte krop bearbejder hyaluronsyren.

Det anbefales af de fleste klinikker, at du får en opfølgende injektion efter ca. 6 måneder. Dette vil booste effekten, og den samlede effekt af behandlingen kan vare længere tid. Man kan vel sige, at det er nemmere at vedligeholde en tilstand end at skulle starte forfra.