Øreoperation

Hvad en øreoperation koster, hvilke typer øreoperationer der findes, og hvad nogle af fordelene er ved at få foretaget en, kan du læse om her på plastikoperation-priser.dk. Vi forsøger at informere bredt om plastikoperationer og andre kosmetiske samt praktiske behandlinger, så du har et godt startsted.

Hvad koster en øreoperation?

Prisen på en øreoperation kommer helt an på, hvilken type operation det er, hvor omfattende den er, om det drejer sig om det ene eller begge ører, om klinikken har høje udgifter til lønninger til kirurger etc.

Inden du sammenligner priser mellem de forskellige klinikker og privathospitaler er det værd at kigge på, om den skiltede pris er inklusiv eller eksklusiv den obligatoriske patientforsikring på 6 %.

Eksempler på priser kommer som sagt an på type, men her er nogle generelle priser:

  • Operation af et stritøre: Omkring 10.000 må forventes.
  • Operation af to stritører: 15.000-20.000 (typisk rabat for to ører sammenlignet med prisen for operation af 1 stritøre x 2).
  • Reduktion af øreflipper: Ca. 10.000 kroner.
  • Operation af store/spidse ører: Knap 20.000 er ikke ualmindeligt.
  • Korrektion af huller i ørerne: Fra omkring 5.000 til 11/12 tusind.

Hvilken type øreoperation skal du have foretaget?

Det kan altid betale sig at se på, hvilken type operation du skal have foretaget, og så bekymre sig om prisen bagefter. Hvis du har flyveører og gerne vil have dem opereret ind mod hovedet, så er det den rette operation for dig.

Har du derimod store øreflipper, du gerne vil have gjort mindre, så er en øreflipreduktion oplagt.

Operationen skal selvfølgelig svare til dét, du gerne vil have fikset, men hvis den operation, som du har brug for, er en af de dyre, kan der være god grund til at undersøge, om du kan få operationen på afbetaling.

Du kan kort sagt blive opereret for næsten alt, der har med øret at gøre, og det omfatter:

  • Flyveører/stritører
  • Store ører
  • Hævet øreflip

En flyveører-operation kan være tillokkende, hvis dine ører stritter, men du kan også leve med dine flyveører, ligesom Rasmus Seebach og Barack Obama gør med deres.

Hvilke fordele er der ved at få foretaget en øreoperation?

Uanset hvad din øreudfordring er, så bør du altid opveje fordele med ulemper. Hvis du konkluderer, at du vil have gjort noget ved problemet, kan du se frem til at blive dét gladere, når du har fået operationen.

Når du har det godt med dig selv, vil det afspejle sig i din væremåde og selvsikkerhed, hvilket vil påvirke dine medmennesker og formentlig give dem et bedre indtryk af dig, end hvis du er tilbageholdende og selvironisk.

De penge der betales på kort sigt er derfor godt givet ud på længere sigt, og hvis det kan forbedre din livskvalitet, er der ikke noget forgjort i at træffe beslutningen.

Undersøg markedet og få flere informationer

En kirurg vil kunne rådgive dig om, hvad der kan være den bedste løsning til dig. Du kan også søge flere informationer på den enkelte kliniks hjemmeside, eller kontakte dem for at få oplyst en pris.