Pandeløft pris

En pande kan blive furet og rynket, og det hele kan glide ned takket være tyngdekraften og tidens tand. Der er dog løsninger på problemet, hvilket du kan læse lidt om på denne side. Du kan også se priseksempler på, hvad et pandeløft koster.

Hvad koster et pandeløft?

Priserne på et pandeløft varierer meget fra klinik til klinik, ligesom de forskellige typer af pandeløft koster noget forskelligt. Jo mere omfattende og besværligt løftet er, jo flere penge vil du skulle betale. Lige så snart en kniv bliver involveret, kan det ses på prisen.

Pandeløft kan koste alt fra ca. 10.000 kroner til op omkring 55.000 kroner. Priserne er eksempler, og du kan se prislister på nogle klinikkers hjemmeside. Hvis ikke den enkelte klinik har en prisliste, må du kontakte dem for at få en estimeret pris.

Da et pandeløft kan være meget dyrt, kan det være en god idé at spare op til det, når du begynder at registrere rynker og folder på panden. Ofte er det også muligt at få en afbetalingsordning.

Hvilke typer af kirurgiske pandeløft kan du få?

De kirurgiske pandeløft omfatter flere forskellige typer, som er kendetegnet ved det sted, hvor snittet lægges.

Overordnet set kan du vælge mellem tre forskellige pandeløft, nemlig:

  • Pandeløft (ar i brynkant).
  • Pandeløft (via tinding).
  • Pandeløft (via kikkertteknik) (også kaldet endoskopisk pandeløft).

Pandeløftet med ar i brynkanten er ofte billigst, mens prisen på det endoskopiske pandeløft vil være højest. Om du vælger det ene eller det andet kommer an på dine ønsker, dit budget og kirurgens anbefalinger.

Selvom prisen på alle tre typer af kirurgiske pandeløft er betydelig, vil et pandeløft til gengæld vare længere tid end andre løsninger/behandlinger.

Er der nogle alternativer til kirurgiske pandeløft?

Ja, det er der. Et pandeløft kan også være ikke-kirurgisk, og du har mulighed for at få en behandling med Botox i stedet. Botox er godt nok ikke permanent, men det er til gengæld en god løsning for dem, der ikke ønsker at komme under kniven.

Andre alternativer kan være brug af cremer og forsøg på at leve sundt. Hvis creme og livsstilsændringer ikke virker, kan du enten vælge at leve med det eller prøve Botox. Hvis Botox ikke virker, kan det være oplagt at overveje operation.

Vær bevidst om risiciene, inden du får operationen

Forhåbentlig har vi klædt dig lidt bedre på til at træffe en beslutning, men vi vil anbefale, at du søger flere informationer i brochurer, på internettet og ved at ringe eller skrive til de klinikker, som du overvejer at benytte.

Uanset hvilken operation eller behandling du gerne vil have, kan der være betydelige risici forbundet hermed. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på det, inden du beslutter dig.

Nogle af risiciene er, at du midlertidigt kan miste hår eller miste følsomheden i hovedbunden. For de fleste vender håret og følsomheden tilbage, men der er en risiko for, at det er permanent.

Derudover kan løft af øjenbryn være lidt spildt, da de kan glide ned igen.