Poser under øjnene operation

Lider du af poser under øjnene? Så er der flere forskellige ting, du kan gøre for at afhjælpe problemet. En løsning er at få en operation. Her på siden kan du læse mere om operation af poser under øjnene samt se generelle priser på, hvad en sådan operation kan koste.

Hvad koster en poser under øjnene-operation?

Prisen på fjernelse af poser under øjnene afhænger af flere ting, men som udgangspunkt må du regne med at komme af med omkring 15.000 kroner. Poser under øjnene kan være et stort problem, hvis huden hænger meget, og de ca. 15 tusind kan derfor være givet godt ud.

Der kan være penge at spare, hvis du samler flere operationer under ét. Det er nemmere for dig, og det er nemmere for klinikken at klare flere øjenoperationer i samme ombæring, og dette vil oftest afspejles i prisen.

Du kan eksempel spare penge ved at få bortopereret overskydende, løs hud både på øjenlågene og poserne under øjnene.

Mindre eller større poser under øjnene?

Poser under øjnene er en naturlig del af det at være menneske. Det kommer typisk med alderen, når huden efterhånden holder op med at være spændstig.

Hvis du er en af de heldige, der blot har mindre poser under øjnene, kan du afhjælpe problemet eller i hvert fald mindske generne ved at bruge diverse cremer, der opstrammer huden ved hjælp af aktive ingredienser såsom peptider og retinol.

Disse aktive ingredienser hjælper din hud med at danne kollagen, hvilket kan opstramme huden og gøre den glattere. Derved kan du mindske poser under øjnene.

Hvis creme ikke er nok, kan du overveje en fillerbehandling eller en poser under øjnene-operation.

Hvad skyldes poser under øjnene?

Poser under øjnene skyldes først og fremmest naturlig aldring af kroppen. Andre faktorer såsom livsstil og genetik spiller også ind.

Hvis du lever et ‘hårdt’ liv med alkohol, rygning og betydelige vægtændringer, vil det formentlig forårsage poser under øjnene, før end du ellers havde fået dem, ligesom disse ting kan forværre eksisterende poser under øjnene.

Poser under øjnene kan ramme alle aldre

Der er ingen, der kan sige sig fri for at få poser under øjnene på et eller andet tidspunkt. Jo ældre en menneskekrop er, jo større er sandsynligheden for at få dem. Nogle er mere i risikogruppen for at udvikle disse uønskede hudposer end andre, og det er særligt tilfældet, hvis begge forældre har dem.

Dermed kan poser under øjnene ramme alle aldre. Det er desværre en del af det at være menneske, men uanset om du er ung eller gammel, findes der midler til at mindske disse poser, og hvis det ikke er nok, kan en operation være en mulighed.

En operation af denne type kaldes også for nedre øjenlågsoperation.

Få den rette vejledning ved at kontakte en klinik

Du bør kontakte en klinik for at få konkret vejledning. De kan informere dig om hele forløbet samt give dig en konkret pris. Flere klinikker har før-og-efter-billeder af personer, der er opereret for poser under øjnene.