Restylane filler

Restylane – en ikke-permanent filler

Restylane er et brandnavn ligesom Juvéderm og andre brands. Restylane produceres af Galderma og er både ikke-permanent og ikke-kirurgisk. Det er en forholdsvis billig måde at blive genopfrisket på.

Læs mere om priser og andre informationer nedenfor. Du kan eksempelvis læse om, hvor du kan få Restylane-behandling henne.

Hvad koster en behandling med Restylane filler?

Mange klinikker tager ikke nogen penge for konsultationen, men selve behandlingen (indsprøjtningen og arbejdstid) koster fra omkring 1.000 kroner og op til 2-3 tusind.

Hvis du skal have flere indsprøjtninger, må du forvente en markant højere pris. Prisen er nemlig forbundet med mængde og injektionssted. Eksempelvis skal du gange prisen for Restylane filler i kinden med to, da der indsprøjtes ens mængder i begge kinder.

Hvad vil det sige, at Restylane ikke er permanent?

At Restylane ikke er permanent betyder, at effekten af fillerbehandlingen vil aftage med tiden. Restylane indeholder nemlig et naturligt stof, som kroppen vil absorbere med tiden, og du kan derfor have brug for flere indsprøjtninger med filler.

Heldigvis er en Restylane-behandling ikke så dyr sammenlignet med andre og mere indgribende metoder, så hvis du gerne vil have en mere skånsom opstramning af huden i ansigtet, er Restylane filler sikkert et godt valg.

Før du beslutter dig, bør du rådføre dig med en professionel, sådan at du er bevidst om alle dine muligheder og er informeret om de risici, der trods alt er, selvom det hverken er en permanent eller kirurgisk indgriben.

Hvor kan du få injiceret Restylane?

Du kan både få Restylane-behandling i ansigtet og på resten af kroppen.

I ansigtet/hovedet kan du få indsprøjtninger på steder såsom:

  • Tindinger
  • Kinder
  • Smilerynker
  • Læber, mundvige og mund
  • Hagen

Resten af kroppen kan omfatte mulige behandlingssteder såsom:

  • Hals
  • Bryst
  • Hænder

Nogle steder kræver blot en enkelt indsprøjtning, mens andre kræver to eller flere. Hænder og kinder vil f.eks. skulle have mindst et stik hver for at danne symmetri.

Fordele ved at vælge en ikke-kirurgisk behandling

Filler med Restylane er skånsomt, da det blot indsprøjtes under huden. Kroppen vil absorbere det hen ad vejen, og du kan derefter vælge at undvære eller få en ny indsprøjtning.

Da behandling med Restylane netop ikke er kirurgisk, kan det også gøres om. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet og ikke ønsker at vente, til effekten aftager af sig selv, kan du få en anden indsprøjtning, som opløser Restylanen, hvorefter effekten forsvinder efter blot få timer.

Hvad kan du ellers gøre for at mindske rynker i ansigtet?

Hvis du først har fået rynker i ansigtet, er sandsynligheden for at de går væk ikke særlig stor. I tilfælde af, at du kan se begyndende rynker i ansigtet, kan du prøve at mindske dem ved at bruge velegnet creme eller ved eksempelvis at massere huden.

Så længe du er ung, bekymrer du dig nok ikke om rynker, men hvis du gerne vil modvirke rynker senere i livet, er det en god idé at prøve at leve sundt, undgå at ryge og drikke for meget alkohol og at få nok søvn.