Rynkebehandling

Rynker kommer naturligt med alderen. Nogle er hårdere ramt end andre, og hvis du er meget generet af rynker, kan du vælge at gøre noget ved det. Her på siden kan du læse om mulige operationer og behandlinger for at mindske rynker, og du kan se eksempler på priser.

Hvad koster rynkebehandling?

Hvis du har fået rynker i ansigtet eller andre steder på kroppen, kan du enten leve med, at det blot er sådan, du ser ud, eller også kan du få foretaget permanente eller ikke-permanente behandlinger eller operationer. Det er ret svært at fjerne rynker naturligt, da det kræver en livsstilsændring.

En nem og hurtig løsning på problemet er at få en behandling eller operation for at komme rynkerne til livs. Hvad den enkelte behandling eller operation koster kan variere fra klinik til klinik, og prisen kommer an på, om du skal have lavet én eller flere ting.

Nogle klinikker tilbyder rabatter, hvis du skal have lavet flere ting, hvilket er værd at kigge på, hvis du er plaget af rynker flere steder på kroppen.

En typisk pris for en indsprøjtning med Botox ligger på knap 2.000 kroner. Hvis du skal have indsprøjtet Botox flere steder, kan du forvente en markant lavere pris på de efterfølgende indsprøjtninger.

Hvis du i stedet vil have filler såsom Juvéderm sprøjtet ind under huden, kan du forvente at komme af med ca. 2.500 kroner pr. milliliter.

En anden behandlingsmulighed er HIFU, hvilket typisk koster fra ca. 2.000 til 5.000 kroner. Prisen afhænger af, hvor meget det drejer sig om, og hvor på kroppen behandlingen skal ske.

Atter har du mulighed for at få peelingbehandling, hvilket ofte koster fra omkring 500 kroner.

Hvilke forskellige former for rynkebehandling findes der?

Overordnet set kan der skelnes mellem behandlinger og operationer. Her på siden har vi sat fokus på behandlinger, hvilket er kategoriseret som ikke-permanente. En operation er en permanent løsning, da det typisk foregår ved, at der opereres hud væk for at stramme den resterende hud op.

Hvis man ser bort fra at leve med rynkerne, bruge creme eller få operationer, så er der følgende muligheder tilbage:

  • Opstramning af huden med fillers såsom Juvéderm og Restylane.
  • Indsprøjtning af Botox for lammelse af muskler, så huden kan slappe af.
  • HIFU-behandling (ultralydsbehandling).
  • Peeling (pH-formula).
  • Boost a hudens sundhed via A-vitamin-produkter fra brands såsom Environ.

Forhåbentlig vil en af ovenstående muligheder kunne afhjælpe dine rynker.

Se flere informationer på klinikkernes hjemmeside

Du bør altid være velinformeret, inden du beslutter dig for at få rynkebehandling. Klinikkerne vil også give dig mindst to dages betænkningstid efter en konsultation, sådan at du ikke træffer en forhastet beslutning.

På mange klinikkers hjemmesider kan du eksempelvis læse anmeldelser af HIFU-behandling samt se billeder af personer før og efter behandling. Forhåbentlig kan du komme af med dine rynker, uanset om de er rygerynker eller alderrelaterede.

Desværre er der meget lidt du kan gøre for at fjerne rynker naturligt, men forhåbentlig kan en behandling hjælpe dig. Kontakt en klinik for at høre mere.