Større læber

Operation af læber og læbeforstørrende behandling kan være et ønske fra mange forskellige personer af vidt forskellige årsager. Uanset hvem du er, så kan du forhåbentlig blive hjulpet lidt videre i din beslutningsproces ved at læse mere herunder. Det er okay, hvis du ender med at fravælge behandling.

Hvad koster det at få lavet større læber?

Der er forskel på priser, hvad angår den enkelte klinik. Der er også forskel på, om der er tale om en behandling eller operation, hvor læberne gøres større eller løftes. Der er forskellige metoder til at forstørre læberne, ligesom der også er differentierede priser, hvad angår lip lift.

Den billigste løsning er injektion af filler. Dette vil formentlig koste omkring 2-3.000 kroner. Den dyreste løsning er en kirurgisk operation, hvor læberne løftes. Dette koster nemt 15.000-20.000.

En mellemting herimellem er en injektion af fedt, hvilket er dyrere, da det ikke blot er almindeligt fedt, der sprøjtes i læberne, men som tages et andet sted fra din krop. Det koster derfor ekstra, da det kræver to ‘operationer’ og ikke blot en. Derfor er det ikke ualmindeligt med priser på ca. 10.000 kroner.

Det tjener dog også et dobbelt formål, da du på den måde kan flytte fedt fra et andet sted på kroppen, hvor du godt vil være slankere.

Synes du prisen på at få større læber er for høj?

Prisen skal altid sættes i sammenhæng med det endelige resultat og varigheden heraf. Læbeforstørrelse med eget fedt har generelt en længere varighed end injektion af filler, da fedtcellerne ikke forgår på samme måde som væske.

Hvis du stadig synes prisen er høj, kan du enten undvære behandling eller operation, eller du kan undersøge muligheden for at få større læber på afbetaling.

Hvilke muligheder er der inden for læbeforstørrelse?

Vi nævnte lidt om det i forrige afsnit, men groft sagt kan læbeforstørrelse inddeles i tre typer, nemlig:

  • Filler
  • Fedtinjektion
  • Kirurgisk læbeløft

Filler og fedt indsprøjtes i læberne og giver dem fylde, mens det kirurgiske læbeløft er en operation med permanent effekt.

Fordele ved at få lavet lip lift og/eller større læber

Fyldige læber anses tit for at være sensuelle. Hvis dine læber er meget tynde, kan du dog ønske at få dem forstørret, blot for at de er mere tydelige. Både mænd og kvinder kan få lavet læber, og det gælder uanset, om de skal løftes eller laves større.

Når du har fået lavet læberne større og/eller har fået dem løftet, kan du have større lyst til at smile. At smile til venner, familie, kolleger, bekendte og fremmede kan have en positiv effekt på dit velfærd, da mennesker der smiler og griner mere siges at leve længere.

Gode råd i forbindelse med læbeløft og læbeforstørrelse

Inden du beslutter dig, er det godt at være bekendt med al relevant information. Du skal særligt være opmærksom på eventuelle risici, ligesom du bør følge kirurgens og andet sundhedspersonales anvisninger angående behandlingen.

Du bør bl.a.:

  • Have realistiske forventninger.
  • Være velinformeret inden beslutningen træffes.
  • Følge råd og vejledning fra professionelle.