Tunge øjenbryn

Øjnene er vigtige for seende personer, ligesom de også kan være vigtige for blinde og svagtseende. Især for dem der kan se, kan tunge øjenbryn og øjenlåg være en hindring. Læs mere om tunge øjenbryn/øjenlåg her på siden og se cirkapriser på, hvad en operation koster.

Hvad koster en kirurgisk operation af tunge øjenbryn?

Prisen på at fikse tunge øjenbryn er lidt forskellig fra en kirurgisk fjernelse af overskydende hud på øjenlåg samt poser under øjnene (nedre øjenlåg).

Alt efter hvad din udfordring er, er der forskellige muligheder inden for operation af tunge øjenbryn og tunge øjne/øjenlåg.

Hvis det drejer sig om et pandeløft, kan du forvente at komme af med alt fra omkring 10 til 55 tusind. Det er kort sagt et vidt spænd, alt efter hvilken type pandeløft, du gerne vil have. Pandeløftet med ar i brynkanten vil være billigst, mens et pandeløft med kikkertteknik vil være dyrest.

Hvis du blot vil gøre noget for at løfte øjenbrynene, kan du få indsprøjtet botox i eller omkring brynene. Botox er dog en midlertidig løsning, da effekten aftager med tiden.

En anden mulighed er en øjenlågsoperation. En operation af denne type vil ofte koste omkring 10.000 kroner.

Muligheder for forskellige operationer ved øjnene

Som du nok kan se ud fra ovenstående afsnit, så kommer løsningen og dermed prisen helt an på, hvad problemet er. Hvis du har tunge øjenbryn, kræver det noget andet, end hvis du eksempelvis har tunge øjenlåg.

Tunge øjne er en bred betegnelse, der dækker over både øjenlåg, øjenbryn og nedre øjenlåg (poser under øjnene). Hvis du døjer med løs, hængende hud flere steder i ansigtet ved øjnene, så kan det være, at du har brug for eksempelvis både pandeløft, botox og en øjenlågsoperation.

Der er flere ting der kan gøre, at du kommer til at se træt og uoplagt ud, og jo flere ting der tynger ned, jo flere ting kan potentielt være i vejen for, at du kan se ordentligt.

Samlerabat og operation på afbetaling

Hvis du har penge til det, kan du eventuelt overveje at få lavet andre ting på den foretrukne klinik, når kirurgen alligevel skal svinge kniven. Der kan sagtens være gode penge at spare ved at få foretaget flere behandlinger det samme sted og i forbindelse med den samme operation.

Dermed kan kirurgen spare bedøvelse og tid, og kommer derfor også dig til gode i form af en enkelt tur under kniven samt en billigere samlet pris.

Foruden samlerabatter, så er der også nogle klinikker, der tilbyder, at du kan betale over længere tid ved hjælp af en fordelagtig afbetalingsordning.

Fordele ved at få fikset tunge øjenlåg og øjenbryn

Selv hvis operationen ‘kun’ er kosmetisk, kan det have en stor effekt på din livskvalitet. Det har blot endnu flere fordele, hvis operationen også løser et praktisk problem.

Når du er færdig med operationen, kan du tage den med ro i dagene efter, og efter et stykke tid kan du se det endelige resultat, når eventuel hævelse er aftaget.