Tunge øjenlåg

Løs hud ved eller på øjenlågene er ikke altid kun en kosmetisk ting, da det endda kan genere udsynet. Uanset om du er generet af løs hud på øjenlågene eller under øjnene, så kan en øjenlågsoperation hjælpe. I det følgende belyser vi emnet med bl.a. generelle priser.

Hvad koster en operation af tunge øjenlåg?

Da der er forskel på, hvor kompliceret og omfattende den enkelte operation er, er der forskellige priser. Priserne på en øjenlågsoperation eller anden operation ved øjet kan også variere fra klinik til klinik, og der kan også være regionale samt internationale prisforskelle, der kan spille ind.

Overordnet set koster mange operationer af tunge øjenlåg fra 10.000 til 15.000 kroner. I mange tilfælde vil en operation af poser under øjnene være lidt dyrere end en operation af de øvre øjenlåg.

Hvis du døjer med løs hud flere steder ved eller på øjnene, kan der være en mængderabat, hvis du får opereret flere ting på én gang. Dette kan være værd at undersøge for den enkelte klinik. Måske kan du også få finansiering.

Flere faktorer spiller ind angående øjenlågsoperation priser

Det kan være svært at sammenligne priser på tværs af klinikker og privathospitaler, da nogle opgiver deres priser inklusiv den obligatoriske patientforsikring, mens andre lægger et tillæg hertil oveni deres priser.

Derfor kan det betale sig, at du kigger på de forskellige klinikkers hjemmesider for at få konkrete startpriser.

Hvis den enkelte klinik ikke har nogen prisliste, som du kan tage udgangspunkt i, kan du have glæde af at skrive eller ringe til dem for at høre, hvad de forventer, netop din operation vil koste.

Andre ting, der kan påvirke prisen, er det lokale marked, bolig-/lejepriser, udgifter til kirurgers og sygeplejerskers lønninger og lignende.

Fordele ved at få lavet løft af øjenlåg

Hvis du er særligt ramt af tunge øjenlåg, så den løse hud gør, at du har problemer med at se ordentligt, så er der blot ekstra god grund til at få lavet øjenlågskirurgi.

I tilfælde af at du er generet af løs hud, vil du få forbedret dit udsyn, men hvis løftet af tunge øjenlåg og lignende er kosmetisk, vil du kunne få et bedre selvværd, da ens udseende for mange er afgørende for deres selvtillid.

Løft af tunge øjenlåg samt fjernelse af anden løs hud på eller ved øjnene er for mange blot en kosmetisk ting, men da vi som danskere har midlerne til at kunne komme af med irriterende og skæmmende hud, så er der kun få grunde til at lade være.

Alternativer til at få lavet en øjenlågsoperation er fillers og botox, men hvis du er særligt plaget, kan det være en fordel at vælge en permanent løsning.

Gode råd efter øjenlågsoperation

Selvom en øjenlågsoperation ofte er hurtigt overstået, og du bliver udskrevet senere samme dag, så er det værd at overveje følgende:

  • Nedkøl det opererede område.
  • Hold dig i ro derhjemme i dagene efter operationen.
  • Sørg for at gå til kontrol.
  • Undgå at bruge makeup i ca. to uger efter.