Brystoperation

Hvis du gerne vil ændre udtrykket på dine bryster, er en brystoperation det helt rette valg. Her på siden kan du læse mere om priserne på en brystoperation, og du kan finde anden information, som kan være relevant for dig, der overvejer brystkirurgi.

Pris: Hvad koster det at få en brystoperation?

Der findes mange forskellige typer af brystoperationer, og derfor finders der ikke et endegyldigt svar på, hvad det koster at få en brystoperation. En brystoperation kan både være:

  • En brystforstørrelse
  • En brystreduktion
  • Et brystløft
  • Andre brystoperationer

De forskellige operationer har forskellige priser, og selv inden for hver type operation, vil du finde forskellige priser, der eksempelvis afhænger af, om du vil have en brystforstørrelse med eget fedt eller med silikone.

Hvis du alligevel gerne vil have et nogenlunde overblik over, hvad kan forvente at betale for de forskellige typer af operationer, kan du læse med her:

  • Pris for brystforstørrende operation: 30.000 – 40.000 kr.
  • Pris for brystløft: 18.000 – 40.000 kr.
  • Pris for brystreduktion: 29.000 – 42.000 kr.

Priserne på en brystoperation kan variere meget fra klinik til klink, men ovenstående priser kan give dig en cirka pris for, hvad du kan forvente at betale for de forskellige typer af operationer.

Bryster på afbetaling: få hjælpe til finansieringen

Som du kan se ud fra ovenstående priser, er det en forholdsvis dyr fornøjelse at få foretaget en brystoperation. 30.000 kr. eller mere er meget for dig på en helt normal indkomst, og det kan derfor være svært at overskue rent økonomisk, hvis hele beløbet skal betales på én gang.

Heldigvis kan du ofte undgå at betale for din brystoperation på én gang. Du har nemlig mulighed for at købe bryster på afbetaling, så du kan dele udgiften op i overskuelige bidder, der skal betales hver måned.

Derfor behøver du ikke at spare op i flere op, før du kan få råd til din brystoperation. Det er praktisk, hvis du står med et akut problem, eller hvis du bare ikke kan vente længere på at få gjort noget ved dine bryster.

Hos mange klinikker kan du få bryster på afbetaling med en afbetalingsperiode på op til 24 måneder, så en brystoperation til eksempelvis 30.000 kroner bliver til et beskedent beløb på lidt over 1000 kr. om måneden.

Hvordan foregår brystkirurgi?

Det er et forholdsvis lille indgreb at få foretaget en brystoperation. Det gælder for alle typer af brystoperationer, hvorfor du som udgangspunkt kan komme og gå samme dag. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at skulle være indlagt i flere dage i forbindelse med brystkirurgi.

Når du møder op på hospitalet eller klinikken, vil du blive taget godt imod, så du vil føle dig tryg og godt tilpas inden din operation. På operationsbordet vil du blive lagt i fuld bedøvelse eller lokalbedøvelsen, så du ikke mærker noget under operationen.

Når du vågner igen, vil din brystoperation være færdig, og du kan forlade hospitalet eller klinikken kort tid efter med dine nye bryster.