BFO

Hvis du ikke er tilfreds med størrelsen på dine bryster, er en brystforstørrende operation – forkortet bfo – den rette vej at gå. Det er nemt at få en bfo, og det er en operation, som er tilgængelig for alle kvinder. Læs med her på siden og få mere information om pris og lignende for en bfo.

Hvad er prisen på en bfo?

Der findes flere forskellige typer af brystforstørrelse, og derfor findes der ikke nogen eksakt pris for en bfo. Priserne for en bfo er også forskellige fra klinik til klinik på den samme type af operation, og nogle gange har du mulighed for at få et godt bfo tilbud, som kan spare dig for nogle af udgifterne.

Det er forholdsvis dyrt at få foretaget en bfo, og du skal derfor forvente at betale:

  • 30.000 – 40.000 kr. for en bfo med silikone
  • 35.000 – 45.000 kr. for en bfo med dit eget fedt

Disse er grundpriser for en bfo, og så du kan derfor komme til at betale mere, hvor du også har behov for tillægsydelse som eksempelvis ekstra store implantater eller et samtidigt løft af dine bryster.

Hvad er bfo?

En bfo er en operation, som først og fremmest har til formål at gøre dine bryster større. Der kan være mange gode grunde til, at kvinder har et ønske om at få større bryster, hvor den hyppigste årsag er en følelse af at have for små bryster.

Det er heldigvis nemt og hurtigt at få foretaget en bfo, og du kan som udgangspunkt blive udskrevet samme dag, som du har fået foretaget din bfo. Derfor skal du ikke bekymre dig om at skulle skubbe alt for meget rundt i kalenderen, når du skal opereres.

Når du skal have foretaget en bfo, skal du vælge mellem to forskellige slags:

  • En bfo med silikoneimplantater
  • En bfo med dit eget fedt

Bfo med silikone

Bfo med silikone er den mest almindelige form for operation. Et silikoneimplantat vil blive sat ind i dine bryster, så de får en større og mere fast form. Silikone giver desuden et flot look og en blød berøring, så dine nye bryster bliver så naturlige som muligt.

Silikone giver et godt hold, som holder sin form gennem årene, og som ikke har mulighed for at gå i stykker, hvis du oplever et hårdt stød mod brystet.

Bfo med dit eget fedt

Du har også mulighed for at vælge silikone fra og i stedet bruget et materiale, som allerede findes på din krop. En bfo med eget fedt er en ny men populær metode at lave større bryster på, og det er et godt valg for dig, der ikke er tryg ved at indføre kunstig silikone i din krop.

Bfo før og efter

Vil du gerne se konkrete resultater fra en bfo? Så gå på opdagelse på de forskellige klinikers hjemmesider, hvor du har rig mulighed for at se før og efter-billeder i forbindelse med de forskellige typer af bfo.