BFO med eget fedt

Hvis du drømmer om at få en større barm, er en brystforstørrende operation (bfo) det rette valg. Her på siden kan du læse mere om brystforstørrelse med eget fedt, hvor du kan finde information om priser og få anden brugbar viden.

Hvad koster en bfo med eget fedt?

En bfo med eget fedt er en lidt dyrere operation end en bfo med silikone. Det skyldes, at selve operationen også indebærer en fedtsugning på din krop, og så er selve indgrebet i brystet også forskellige fra det, som sker i forbindelse med en bfo med silikone.

Hvis du vil have en bfo med eget fedt, skal du forvente at komme til at betale et sted mellem 35.000 kr. og 45.000 kroner. Prisen vil variere fra klinik til klinik, og hvis du har behov for en efterfølgende 2. behandling, skal du også regne med at betale mere.

En efterfølgende andenbehandling kan være nødvendigt, og her skal du regne med at betale op mod 30.000 kr.

Hvad er brystforstørrelse med eget fedt?

Den mest normale form for brystforstørrelse er med silikone. Brystforstørrelse med eget fedt er en forholdsvis ny teknik, men den er hurtigt blevet populær, fordi det for mange kvinder er mere attraktivt at få lavet en større barm med et produkt fra egen krop i stedet for at tilføre et kunstigt silikoneprodukt.

Bryster med eget fedt bliver lavet ved at foretage en fedtsugning et sted på din krop, og det vil så være dette fedt, som sprøjtes ind i dine bryster for at gøre dem større.

Derfor kræver det også en vis fedtmængde på kroppen, hvis du vil have foretaget en bfo med eget fedt. Er du for tynd, er en bfo med silikoneimplantater det bedste valg for dig.

Hvis du har tilstrækkeligt med fedt på kroppen til at få foretaget en bfo med eget fedt, vil fedtet typisk blive taget fra din mave eller fra lårene.

Her bliver dit fedt suget ud med en kanyle, hvorfra den vil blive sprøjtet ind i dine bryster. I denne proces vil det ikke være alle fedtceller, som overlever turen fra eksempelvis mave til bryst, og du skal derfor regne med et tab på omkring 30 % af fedtet i dine bryster i de kommende 3 måneder efter operationen.

Netop derfor har nogle kvinder brug for en efterfølgende 2. behandling, som så kan få det tabte fedt i brysterne tilbage med lidt mere fedt fra eksempelvis maven.

Hvad sker der efter en bfo med eget fedt?

En bfo med eget fedt er et simpelt indgreb, som enten kan foregå i fuld bedøvelse eller med lokalbedøvelse.

Når behandlingen er færdig, vil arene typisk være så små, at de ikke behøver at blive syet. Arene vil kunne ses som små prikker der, hvor fedtet er blevet sprøjtet ind.

Kun ved store transplantationer kan det blive nødvendigt at anvende kompression på det sted, hvor fedtet er blevet taget fra. Derfor bliver du udskrevet fra en bfo med eget fedt samme dag.