Brystinplantater

Hvis du er trætte af dine bryster, fordi du synes, de er for små, kan du få foretaget en brystforstørrende operation med brystinplantater. Her på siden kan du læse mere om priser på brystinplantater og finde anden brugbar information.

Hvad koster brystinplantater?

Priserne på operationer med brystinplantater er forskellige fra klinik til klinik. Dertil er der også forskellige typer af brystinplantater, og der findes forskellige måder at operere dem ind på. Derfor er der ikke én fast pris, som dækker alle brystinplantater.

Med det sagt, så kan du alligevel regne med at betale et sted mellem 30.000 og 40.000 kr. for at få forstørret dine bryster med brystinplantater. Denne pris kan bl.a. afhænge af kvaliteten og typen af implantaterne, og så afhænger den også af, om du skal have foretaget ekstraoperationer som eksempelvis brystløft eller brystreduktion.

Hvilke forskellige brystoperationer med brystimplantater findes der?

Når du skal have et bryst implantat, skal du tage stilling til, hvilke implantater det skal være. Du kan bl.a. vælge mellem dråbeformede brystimplantater eller runde brystimplantater.

Dråbeformede brystimplantater

Forskellige brystimplantater adskiller sig på deres form, og det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvordan du gerne vil have dine bryster til at se ud. Hvis du gerne vil have større bryster med et naturligt look, kan du eksempelvis vælge dråbeformede brystimplantater, som har større fylde i bunden end i toppen.

Dråbeformede brystimplantater giver et naturligt look, da de fleste kvindebryster fra naturens side har netop denne form med mere tynge i bunden og mindre fylde i toppen.

Når du får dråbeformede brystimplantater, vil de efterligne dit naturlige bryst, og netop derfor er du sikret et flot resultat med denne type af bryst implantat.

Derfor vil dråbeformede brystimplantater også indebære en vis grad af asymmetri, da dette også er det mest normale i naturlige kvindebryster. Fordelen ved dråbeformede brystimplantater er også, at du ikke nødvendigvis skal have særlig meget brystvæv, for at få lave større bryster.

Dog er ulempen, at de dråbeformede brystimplantater risikerer at vende sig over tid, og det er noget, som skal fixes af en professionel.

Runde brystimplantater

Det meste populære valg til brystforstørrende operationer med implantater er runde brystimplantater. De runde brystimplantater giver i modsætning til de dråbeformede mere fylde i toppen af kvindens bryst, og de er derfor det rette valg for dig, der gerne vil have en fyldig og struttende barm.

Med runde brystimplantater får du symmetriske bryster uden den skævhed, som de fleste bryster har fra naturens side. Derfor er runde brystimplantater også et godt valg for dig, der gerne vil en asymmetri i dine bryster til livs, mens du på samme tid får mere volumen.

Med runde brystimplantater har du mulighed for at skabe en flot og tydelige kavalergang, da meget af volumen vil være i toppen af brystet.

Med runde brystimplantater har du mulighed for at få en flot og fyldig barm, men ulempen er på samme tid, at runde brystimplantater ikke giver det samme naturlige look, som du får med dråbeformede brystimplantater.