Brystløft

Hvis du er træt af, at dine bryster hænger lidt for meget, har du mulighed for at få foretaget et brystløft. Her på siden kan du finde mere information omkring brystløft, og du kan en idé om, hvad det koster at få et brystløft.

Brystløft pris: hvad koster det at få løftet brysterne?

Priserne på brystløft varierer fra klinik til klinik, og derfor kan der ikke gives en præcis pris, der dækker alle brystløft. Der er desuden flere forskellige måder at udføre brystløft på, som også har betydning for prisen.

Endeligt skal et brystløft også ofte kombineres med andre operationer for at skabe de helt perfekte bryster, og det er selvfølgelig også noget, som får betydning for den endelige pris.

For selve brystløftet kan du forvente at betale et sted mellem 18.000 og 40.000 kroner. Disse priser kan opdeles efter omfanget af operationen:

  • Lille brystløft: 15.000 til 25.000 kr.
  • Stort brystløft: 30.000 til 40.000 kr.

Hvis du har behov for tillægsydelser eller andre operationer, skal du som nævnt også betale for disse. Du kan eksempelvis forvente at skulle betale:

  • 20.000 til 30.000 kr. for en lille brystreduktion
  • 35.000 til 45.000 kr. for en stor brystreduktion

Et brystløft kan også foretages med en brystforstørrelse, og så skal du naturligvis også betale for denne operation. Her vil prisen typisk ligge et sted mellem 30.000 – 40.000 kroner.

Brystløft med brystreduktion

Hvis du har problemer med dine bryster, efter du har været gravid og ammet, eller hvis et større vægttab har ført til hængende bryster, kan du få foretaget et brystløft med brystreduktion.

Det er relevant, hvis du i forvejen har haft store og tunge bryster, som nu er begyndt at hænge uhensigtsmæssigt meget.

Et brystløft med brystreduktion gør din barm mindre, og der er derfor tale om et brystløft uden implantat. Din barm vil bare blive reduceret, så du kommer til at stå tilbage med nogle bryster, der ikke hænger, og som ikke længere vil lede til smerter i ryggen pga. vægt.

Et brystløft og en brystreduktion er to forskellige operationer, men de er ofte tæt forbundet for kvinder med store bryster, da store bryster har en tendens til at hænge mere end mindre bryster.

Brystløft med brystforstørrelse

Hvis din barm hænger og ikke har den fylde, som du godt kunne ønske dig, kan du vælge at få foretaget et brystløft med brystforstørrelse. Det er normalt at opleve et tab af fylde i brysterne efter eksempelvis amning eller vægttab, og her kan et brystløft med brystforstørrelse hjælpe til at skabe en fyldig barm igen.

Hvis dine bryster har mistet fylde og hænger meget, vil et brystløft ofte resultere i mindre fyldige bryster, og her kan en brystforstørrende operation med silikoneimplantater eller fedt fra egen krop skabe en barm, der hverken hænger eller mangler fylder.

Brystløft uden andre operationer

Du kan også vælge at for foretaget et brystløft uden hverken brystreduktion eller brystforstørrelse, hvis du bare gerne vil have, at din barm atter får en højere placering.