Brystreduktion

Det kan være en plage at have for store bryster, da det bl.a. kan skabe rygproblemer. Derfor kan en bryst reduktion være det rette valg for dig, det oplever problemer af enten fysisk eller æstetisk karakter. Læs med her på siden og få information om priser og meget andet i forbindelse med bryst reduktion.

Brystreduktion priser

Der er flere forskellige ting, som kommer til at afgøre den endelige pris din bryst reduktion. Der er forskelle på priserne mellem de forskellige klinikker, og så vil prisen også afhænge af, hvor meget dit bryst skal reduceres og løftes ved reduktionen.

For en mindre bryst reduktion kan du forvente at komme til at betale en pris på mellem 25.000 og 30.000 kroner, mens en større bryst reduktion typisk vil koste et sted mellem 35.000 og 45.000 kr.

Det er derfor ikke billigt at få mindre bryster, og det kan være svært for mange at finde den nødvendige sum til at betale hele beløbet på én gang. Derfor tilbyder mange klinikker, at du kan betale for din operation på afbetaling, så du kan dele udgiften ud og kun betale et mindre beløb hver måned. 

Hvad er brystreducering?

Brystreducering handler kort sagt at gøre dine bryster mindre ved hjælp af kirurgi. Der kan være mange forskellige årsager til, at en brystreduktion er nødvendig, hvor især problemer med smerter får kvinder til at vælge en brystreducering.

Store og tunge bryster kan nemlig forårsage bl.a.:

  • Ondt i nakken
  • Ondt i skuldrene
  • Ondt ved brystet
  • Problemer med svamp under brysterne

For store bryster kan også være et æstetisk problem, og en bryst reduktion er derfor også et godt valg for dig, som har problemer med selvtilliden og selvtilfredsheden med kroppen på grund af for store bryster.

Hvordan foregår en brystformindskelse?

En brystformindskelse foregår kort sagt ved, at overskydende hud og brystvæv fjernes fra dit bryst under en operation. Der findes hovedsagligt to forskellige metoder til at gøre brystet mindre:

  • Første metode: vil efterlade et ar langs brystvorten, ved midtlinjen og ved folden under brysterne
  • Anden metode: efterlader et ar omkring brystvorten inklusiv reducering og løft af brysterne

Første metode

Den førstnævnte metode er den, som er mest almindelig, vil give dig et ar fra brystvorten og ned langs midten af dit bryst, og så vil der også komme et ar ved folden under dine bryster. Denne metode er meget anvendt, men resultatet er mindre elegant end ved den anden metode

Anden metode

Med den anden metode får du en mere elegant løsning. Her har du nemlig mulighed for både at få en bryst reduktion samt et brystløft, så du kan få lige netop de bryster, du går og drømmer om.

Brystreduktionen kan kombineres med en fedtsugning, og så er fordelen, at du som udgangspunkt kun vil få et ar omkring brystvorten.

Det er dog ikke alle kvinder, som kan modtage denne operation. Du skal nemlig have en elastisk hud, og så må du ikke have karsprængninger på brystet.