Dråbeformede implantater

Hvis du gerne vil have større bryster, kan du vælge at få en brystforstørrende operation med dråbeformede implantater. Her på siden kan du finde information om priser og meget andet, der er relevant for dig, der overvejer at få en brystforstørrende operation med dråbeformede implantater

Hvad koster det at få en brystforstørrende operation med dråbeformede implantater?

Hvis du vil have foretaget en brystforstørrende operation, skal du tage stilling til, hvordan det skal foregå. Her kan du enten vælge en brystforstørrende operation med implantater, eller du kan vælge en en brystforstørrende operation med fedt fra egen krop.

Hvis du vælger en en brystforstørrende operation med implantater, skal du ydermere tage stilling til, hvilke typer af implantater, du vil have.

Alt dette har betydning for prisen på din brystforstørrende operation. Dertil afhænger prisen også af, om du vil have tillæg som ekstra store implantater, og så kan du også vælge at få ekstraoperationer som eksempelvis et brystløft sammen med din brystforstørrende operation.

Hvis du vælger en brystforstørrende operation med dråbeformede implantater, skal du regne med at betale et sted mellem 30.000 kr. og 40.000 kr. Dertil kommer eventuelle tillæg for ekstra store implantater og eventuelle ekstraoperationer.

Hvis du synes, det lyder dyrt, har du hos mange klinikker mulighed for at betale på afbetaling, så du kun skal betale et mindre beløb hver måned over en vis periode.

Hvad er dråbeformede implantater?

Dråbeformede implantater kaldes også for anatomiske implantater, og de har naturligvis fået deres navn, fordi de tager form som en dråbe. Dråbeformede implantater er lavet af silikone, og den karakteristiske dråbeform sørger for at give dit bryst mere fylde i bunden end i toppen.

Dråbeformede implantater har fået deres form med henblik på at imiterer brysters naturlige look, hvor mere fylde i bunden er det mest normale for et naturligt bryst.

Derfor giver anatomiske implantater et naturligt look, når du gerne vil have lavet større bryster. Her står de dråbeformede implantater i modsætning til runde implantater, som giver fylde til hele brystet, så brystet får en rund form fremfor en dråbeform.

De runde implantater giver en mere struttende barm og en tydeligere kavalergang, mens dråbeformede implantater giver det mest naturlige look.

Derfor er dråbeformede implantater heller ikke symmetriske. Også her vil implantaterne nemlig imiterer kvindens naturlige bryster, der meget sjældent er symmetriske.

Derfor er en brystforstørrende operation med dråbeformede implantater det helt rette valg for dig, som gerne vil have nogle flotte og fyldige bryster med et så naturligt look som muligt. Med dråbeformede implantater har du mulighed for at få bryster i den størrelse, du drømmer om, og operationen er forholdsvis simpel, så du kan blive udskrevet samme dag, som operationen foregår.

Hvad er ulemperne ved dråbeformede implantater?

Der er én ulempe ved de dråbeformede implantater. Implantaterne risikerer nemlig at vende sig over tid, og det er noget, som skal korrigeres af en professionel. Det er nemt at korrigere et vendt implantat, men det kan skabe gener i perioden, inden du får det korrigeret hos en professionel.