Grimme bryster

Hvis du synes, dine bryster er grimme, har du mange muligheder for at få et pænere resultat ved hjælp af kirurgi. Her på siden kan du læse mere om dine muligheder for at komme af med grimme bryster, mens du også kan læse mere om priser på forskellige typer af operationer.

Hvad koster det af få fixet grimme bryster?

Du har mange muligheder for at få rettet på dine bryster, hvis du ikke er tilfreds med dem. Derfor afhænger prisen af dit udgangspunkt og den operation, du vælger. Du kan bl.a. vælge at få en brystforstørrende operation for at få større bryster, du kan vælge en brystreduktion til dig med for store bryster, eller du kan vælge et brystløft, hvis du har problemer med hængende bryster eller asymmetriske bryster.

Herunder kan du få et overblik over, hvad du kan forvente at betale for de forskellige typer af operationer:

  • Brystløft: 10.000 – 20.000 kr.
  • Brystreduktion: 20.000 – 30.000 kr.
  • Indadvendte brystvorter: 5.000 – 15.000 kr.
  • Brystforstørrende operation med silikoneimplantater: 30.000 – 50.000 kr.
  • Brystforstørrende operation med eget fedt: 35.000 – 55.000 kr.

Den endelig pris varierer fra klinik til klinik, og så kan du også risikerer at skulle betale ekstrapris for eksempelvis en eventuel 2. behandling eller for tillæg som eksempelvis ekstra store implantater.

Hvordan kan du få rettet grimme bryster?

Grimme bryster er som nævnt mange forskellige ting, og derfor vil operationen også afhænge af dit udgangspunkt. Er dine bryster grimme, fordi de er asymmetriske, eller synes du, de hænger for meget? Måske er det dine brystvorter, som resulterer i et utilfredsstillende look?

Du ved bedst selv, hvad du ikke er tilfreds med ved dine bryster, men det er også en god idé at tage en grundig snak med din kirurg, så I sammen kan finde frem til den bedste løsning for dine bryster.

Få rettet grimme bryster med et brystløft

Mange kivinder er utilfredse med deres bryster, fordi de er asymmetriske. Det er helt naturligt, at dine bryster ikke er symmetriske, mens hvis asymmetrien tager overhånd, vil resultatet være grimme bryster.

Et brystløft vil give dine bryster den samme længde og korrigere for den asymmetri, du ikke bryder dig om.

Få rettet grimme bryster med en brystforstørrende operation

En anden måde at rette på grimme bryster, som eventuelt også er asymmetriske, er ved en brystforstørrende operation. En brystforstørrende operation sørger for, at dine bryster får den samme fylde, og du kan derfor få fyldt forskellige mængder af eksempelvis silikone i dine bryster, så asymmetrien kommes til livs.

En brystforstørrende operation kan enten ske med silikone eller med fedt fra din egen krop, og du skal her tage stilling til, hvad du har det bedst med, samt hvilket resultat du i sidste ende ønsker.

Få rettet grimme bryster med en brystreducerende operation

Hvis du har grimme bryster, fordi de hænger for meget og er alt for store, er en brystreducerende operation ofte det rette valg. Med en brystreducerende operation vil du få fjernet overskydende hud og noget af dit brystvæv.