Hængebryster

Hvis du har problemer med hængebryster, har du forskellige muligheder for at få rettet op på problemet. Du kan læse mere om forskellige operationer for dig med problematiske hængebryster her på siden, hvor du også kan få information og de forskellige priser. 

Hvad koster det at få rettet op på hængebryster?

Hvis du gerne vil dine hængebryster til livs, har du flere forskellige muligheder. Du kan vælge forskellige former for kirurgi, hvor det mest normale valg er brystløft eller brystreduktion. Du kan også vælge at kombinere et brystløft med et implantat for at få eksempelvis en mere struttende barm.

De forskellige løsninger har forskellige priser, mens priserne også afhænger af den specifikke klinik, samt af om du har brug for eventuelle tillæg eller ekstraoperationer.

Herunder kan du få et billede af, hvad det kan koste at få foretaget de forskellige operationer:

  • Brystløft: 15.000 – 40.000 kr.
  • Brystreduktion: 25.000 til 45.000 kr.
  • Brystforstørrende operation: 30.000 – 40.000 kr.

Det store prisspænd skyldes bl.a., at der er forskel på prisen i forhold til, om du har behov for eksempelvis et lille eller et stort brystløft.

Problemer med bryster efter amning

En af de mest normale årsager til hængebryster er graviditet og amning. Mange kvinder oplever at få længere bryster efter graviditeten, da brysterne vil blive større under graviditeten grundet vægtforøgelse og mælkeproduktion.

Den øgede volumen fortager sig igen, når du stopper med at amme, og du risikerer herefter at stå tilbage med nogle bryster, der ikke længere har den samme flotte form, som de havde før din graviditet.

Problemer med hængebryster kan fixes på samme måde, som problemer med hængebryster forårsaget af alder eller livsstil.

Hvad er dine muligheder for at komme hængebryster til livs?

Du har som nævnt flere muligheder for at få behandlet problemer store hængebryster eller slappe bryster. Den mest normale metode er et brystløft, som vil løfte hængende bryster op i en højere position.

Et brystløft bliver ofte suppleret med andre operationer. Det kan enten være en brystreducerende operation, eller det kan være en brystforstørrende operation – alt afhængigt af dit udgangspunkt.  

Brystreducerende operation til dig med store hængende bryster

I sidste ende afhænger det rette valg af operation af dit udgangspunkt. Hvis du har store hængebryster, er en brystreducerende operation et godt valg.

Her vil brystvæv blive fjernet fra dine bryster, så de mister volumen. På den måde kommer du både problemer med smerter i eksempelvis nakke samt problemer med hængebryster til livs.

Brystforstørrende operation til dig med slappe bryster

Hvis dit problem i stedet er, at du har hængende slappe bryster uden tilpas volumen, kan du vælge at få en brystforstørrende operation i tillæg til et brystløft.

En brystforstørrende operation vil give mere volumen til dine slappe bryster, og du har her flere muligheder at vælge imellem for at få det helt rette resultat for dig.

De forskellige brystforstørrende operation er:

  • Brystforstørrende operation med silikoneimplantater
  • Brystforstørrende operation med saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operation med fedt fra egen krop