Lange bryster

Hvis du er utilfredse med dine bryster, fordi de er for lange, har du flere muligheder for at rettet op på problemet gennem kirurgiske indgreb. Læs mere her på siden om dine muligheder og få et overblik over prisen på de forskellige operationer.

Hvad koster det at få opereret lange bryster?

Prisen på en operation mod lange bryster afhænger af den operation, du skal have. Den specifikke operation vil afhænge af dit udgangspunkt, og derfor er der ikke en fast pris for en operation mod lange bryster, som gælder for alle kvinder.

Herunder kan du få en idé om, hvad du kan forvente at skulle betale for de forskellige typer af operationer:

  • Brystløft: 15.000 – 40.000 kr.
  • Brystreduktion: 25.000 – 45.000 kr.
  • Brystforstørrende operation: 30.000 – 40.000 kr.

Hvorfor får du lange bryster?

Der er flere forskellige årsager til, at kvinder får lange bryster. Lige meget hvad årsagen er, kan det have en negativ effekt på dig som kvinde, da en stor del af din kvindelige identitet sidder i dine bryster.

Derfor er det ikke rart at være utilfreds med sine bryster, og derfor kan en operation være en god idé.

Årsager til lange bryster kan være:

  • Dine bryster bliver længere med alderen
  • Dine lange bryster er genetisk bestemte
  • Din livsstil har ført til lange bryster
  • Du har fået lange bryster i forbindelse med graviditet og amning

Hvordan behandles lange bryster?

Hvis du er utilfreds med dine lange bryster, kan du få problemet behandlet på flere forskellige måder. Her er et brystløft den mest normale metode, men det er en operation, som ofte foretages i samspil med andre operationer for at give det ønskede resultat.

Det kan eksempelvis være:

  • Et brystløft med brystforstørrelse
  • Et brystløft med brystreduktion

Brystløft med brystreduktion for mindre fyldige bryster

Et brystløft har til formål at hæve dine bryster, så de ikke længere vil være så lange. Men det er som nævnt ikke altid nok, og hvis dine bryster både er lange og tunge, kan en brystreduktion være det rette valg i supplement til dit brystløft.

En brystreduktion handler om at gøre dine bryster mindre med mindre fylde, og denne operation indebærer derfor at fjerne brystvæv, mens et brystløft kun handler om at løfte dine bryster.

Med en brystreduktion kan du få fastere og mere naturlige bryster, der ikke hænger, og som ikke leder til smerte i eksempelvis nakke og ryg.

Brystløft med brystforstørrelse for mere fyldige bryster

Hvis dine bryster er blevet lange og har mistet fylde i forbindelse med eksempelvis graviditet og amning, kan et brystløft og en brystforstørrende operation være det rette valg for dig.

En brystforstørrende operation har til formål at give dine bryster mere fylde, efter du har fået foretaget et brystløft.

En brystforstørrende operation kan foregå på flere forskellige måder, hvor en forstørrelse med silikoneimplantater er det mest populære valg.

Du kan dog også vælge at få forstørret dine bryster med saltvandsimplantater, eller du kan vælge en brystforstørrende operation med fedt fra din egen krop.