Mentor implantater

Hvis du gerne vil have større bryster, har du flere muligheder for implantater. En af mulighederne er Mentor implantater, som er silikoneimplantater i rigtig høj kvalitet. Her på siden kan du læse mere om prisen for Mentor implantater og få anden brugbar viden om emnet.

Hvad koster Mentor implantater?

Prisen på Mentor implantater afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest svinger prisen fra klinik til klinik, og så er en ting som størrelse, form og fasthed også afgørende for den endelige pris.

Herunder kan du få et overblik over, hvad du kan forvente at betale for forskellige brystforstørrende operationer med Mentor implantater:

  • Runde Mentor implantater: 30.000 – 40.000 kr.
  • Anatomiske Mentor implantater: 35.000 – 45.000 kr.

Priserne er vejledende, og du kan ende med at betale mere, hvis du eksempelvis har brug for ekstra store Mentor implantater, eller hvis du har brug for ekstraoperationer som eksempelvis udskiftning af implantater, fjernelse af kapseldannelse eller et brystløft.

Hvad er Mentor implantater?

Mentor implantater er silikoneimplantater i en rigtig høj kvalitet, hvorfor disse implantater giver et godt og holdbart resultat til dine bryster.

Mentor er et mærke, som har udviklet implantater i mere end 50 år, og det er en erfaring, som bl.a. har givet implantaterne en CE-godkendelse samt en FDA-godkendelse.

En CE-godkendelse betyder, at implantaterne lever op til forskellige krav, mens en FDA-godkendelse er din garanti for, at du får nogle implantater i en høj kvalitet.

FDA gokender bl.a. medicinsk udstyr i USA, og de er kendte for at have nogle høje krav og standarder, som producenter skal leve op til for at blive godkendt til det amerikanske marked. I dag er der således kun to producenter af silikoneimplantater, som har en FDA-godkendelse.

Den lange erfaring og de mange år på markedet betyder også, at du får et gennemtestet produkt, som i mange år har levet op til strenge krav fra både kirurger og kvinder.

Implantaterne fra Mentor er gode, fordi de er lavet af en god silikone. Silikonen er skærefast, hvilket vil sige, at silikonen ikke kan løbe ud, hvis implantatet går i stykker.

Mentor implantater størrelser

Når du skal have en brystforstørrende operation med Mentor implantater, skal du først og fremmest tage stilling til størrelsen på implantatet. Mentor implantater størrelser er forskellige, og du har derfor rig mulighed for at få nogle nye bryster i en størrelse, som passer til lige netop dig.

Mentor implantater fasthed

Når du vælger Mentor implantater, skal du også tage stilling til, hvor faste dine nye bryster skal være. Mentor implantater kommer nemlig i tre forskellige fastheder kaldet:

  • Cohesive I
  • Cohesive II
  • Cohesive III

Cohesive I er de mindst faste implantater, mens Cohesive III er de mest faste.

Mentor implantater form

Når du vælger Mentor implantater, kan du også vælge mellem to forskellige former. Du kan vælge runde implantater og dråbeformede implantater, hvor de runde implantater giver en mere struttende barm, mens de dråbeformede implantater giver et mere naturligt look med mere fylde i bunden af brystet.