Nye bryster

Hvis du er utilfreds med dine brysters nuværende form eller udseende, har du mulighed for at få nye bryster via en operation. Her på siden kan du læse mere om priser samt om dine forskellige muligheder for at få nye bryster.

Hvad koster det at få nye bryster?

Der er stor forskel på, hvad det vil koste at få nye bryster. ’Nye bryster’ kan nemlig dække over mange forskellige ting, og der findes mange forskellige typer af operationer, der kan hjælpe dig til at få lige netop de bryster, du går og drømmer om.

Derfor vil prisen på nye bryster afhænge at dit udgangspunkt og dine ønsker. Dertil svinger prisen naturligvis også klinikker imellem, og der findes derfor ikke en endelig pris, som gælder for alle, der gerne vil have nye bryster.

Herunder kan du få et overblik over, hvad de forskellige operationer kan koste:

  • Brystforstørrende operation med implantater: 30.000 – 45.000 kr.
  • Brystforstørrende operation med eget fedt: 40.000 – 50.000 kr.
  • Brystløft: 10.000 – 30.000 kr.
  • Brystreduktion: 15.000 – 30.000 kr.

Hvad er dine muligheder for at få lavet nye bryster?

Du har som nævnt mange muligheder for at få lavet nye bryster, og det rette valg af operation afhænger af, hvad for nogle nye bryster du gerne vil have, samt hvordan dine bryster ser ud i dag.

Dine muligheder for at få lavet nye bryster omfatter bl.a.:

  • Brystforstørrende operation: vil give dig større og mere fyldige bryster
  • Brystreducerende operation: vil give dig mindre bryster og afhjælpe nogle af de problemer, som kommer med at have for store bryster
  • Brystløft: løfter dine bryster for at komme problemer med hængebryster eller asymmetriske bryster til livs

Nogle gange skal forskellige operationer kombineres for at skabe et tilfredsstillende resultat, der lever op til alle dine krav.

Nye bryster med en brystforstørrende operation

Hvis du gerne vil have lavet nye bryster, fordi du synes dine bryster er for små, kan du få lavet en brystforstørrende operation. En brystforstørrende operation har som nævnt til formål at gøre dine bryster større, og det kan ske på flere forskellige måder.

Du kan få nye bryster med implantater, hvor du har masser af mulighed for at vælge en form, en størrelse og en fasthed, der lever op til dine krav.

Hvis du ikke har lyst til at indoperere at fremmedlegeme i din krop i form af silikone, har du også mulighed for at få større bryster med fedt fra dine egen krop.

Nye bryster med brystløft

Hvis du synes, dine bryster hænger for meget, eller hvis du er træt af deres asymmetrisk look, kan du få foretaget et brystløft.

Et brystløft går ud på at løfte dine bryster til den ønskede position, og i den forbindelse kan du både komme hængende bryster og skæve bryster til livs.

Nye bryster med brystreduktion

Hvis du har et problem med for store bryster, kan du få ny bryster med en brystreduktion. En brystreduktion fjerner væv fra dine bryster, så de bliver mindre fyldige og hænger mindre.