Pæne bryster

Der findes mange muligheder for dig, der ikke er tilfreds med dine bryster fra naturens side, og som gerne vil have gjort noget for at få pæne bryster. Her på siden kan du læse mere om dine forskellige muligheder, samt hvad det kan komme til at koste at få lavet pæne bryster.

Hvad koster det at få lavet pæne bryster?

Der findes ikke nogen eksakt pris for, hvad det koster at få lavet pæne bryster. Prisen afhænger nemlig først og fremmest af, hvad ’pæne bryster’ betyder i dit hoved. For nogle kvinder vil pæne bryster være lig med mindre bryster, for en anden vil det være lige med mere symmetriske bryster, mens det for en tredje vil være lig med større og mere fyldige bryster.

Mulighederne for at få lavet pæne bryster er mange, og du skal derfor først finde ud af, hvad du gerne vil have gjort for dine bryster.

Herunder kan du få en nogenlunde idé om, hvad forskellige former for operationer koster i forbindelse med at få lavet pæne bryster:

  • Brystforstørrende operation med silikoneimplantater: 30.000 – 50.000 kr.
  • Brystforstørrende operation med eget fedt: 35.000 – 55.000 kr.
  • Brystløft: 10.000 – 20.000 kr.
  • Brystreduktion: 20.000 – 30.000 kr.
  • Indadvendte brystvorter: 5.000 – 15.000 kr.

Hvad er dine muligheder for at få flotte bryster?

Det er helt op til dig, hvilken operation du ønsker at få. Ofte er det dog en god idé at tage en snak med en kirurg på en klinik, så I sammen kan beslutte, hvordan du bedst muligt får flotte bryster.

Fremgangsmåden afhænger nemlig af udgangspunktet, og derfor vil vejen mod flotte bryster være forskellig fra kvinde til kvinde.

Pæne bryster med en brystforstørrende operation

Mange kvinder er utilfredse med deres bryster, fordi de ikke er store nok. Det kan give selvtillidsproblemer, hvis du er utilfreds med for små bryster, og her er en brystforstørrende operation det rette valg.

En brystforstørrende operation har til formål at gøre dine bryster større, og det kan foregå på flere forskellige måder:

  • Brystforstørrende operation med silikoneimplantater
  • Brystforstørrende operation med saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operation med eget fedt

Alle metoder vil give dig flotte resultater, og du kan derfor frit vælge den metode, der passer bedst til dig. Valget mellem silikoneimplantater og saltvandsimplantater er et spørgsmål om udseende og følelse, mens en brystforstørrende operation med eget fedt er et godt valg, hvis du ikke er tryg ved at få indopereret et kunstigt element i din krop.

Pæne bryster med brystløft eller brystreduktion

Hvis dit problem er store bryster i stedet for små bryster, er en brystreduktion det rette valg. En brystreduktion kan skabe pæne bryster ved at bringe mere balance til din barm. For store bryster kan desuden lede til gener i form af smerter i eksempelvis nakken.

Hvis du plages af hængende bryster eller asymmetriske bryster, er et brystløft det rette valg for dig. Et brystløft vil give dig pæne bryster ved at reducere hængende bryster og få dem til at være lige lange ved at fjerne væv fra brysterne.