Tunge bryster

Hvis du oplever problemer på grund af store tunge bryster, kan en operation være vejen ud af dine problemer og lidelser. Her på siden kan du læse mere om dine muligheder, mens du også kan få et overblik over de forskellige priser.

Hvad koster operationer mod tunge bryster?

Priserne på operationer mod store bryster varierer fra klinik til klinik, samt hvor stor selve operationen skal være. Nedenfor kan du få en idé om, at hvad du kan forvente at skulle betale for forskellige operationer:

  • Lille brystreducerede operation: 25.000 – 35.000 kr.
  • Stor brystreducerede operation: 35.000 – 45.000 kr.

Hvordan behandles tunge bryster?

Den sikre vej til at komme tunge bryster til livs er med en brystreducerende operation. En brystreducerende operation går kort sagt ud på at fjerne væv og hud fra dine bryster, så de bliver mindre og lettere.

En brystreducerende operation er en omfattende proces, som kan tage mange timer, men når operationen er færdig, vil du stå tilbage med et lettere og mindre bryst, så du i mindre grad vil komme til at døje med det problemer, som følger med at have store tunge bryster.

Fordele ved at få behandlet store tunge bryster

Der er mange kvinder, som drømmer om at få lavet store bryster, men alt for store og tunge bryster kan også skabe problemer.

Store tunge bryster kan have en negative påvirkning på dit liv og din dagligdag, og hvis problemernd bliver for store, vil den eneste vej mod bedring ofte være en brystreducerende operation.

Udfordringer som konsekvens af store tunge bryster kan bl.a. være:

  • Ondt i nakke, skuldre eller ryg som konsekvens af brysternes høje vægt
  • Ondt i området omkring brystet
  • Udfordringer i forbindelse med sport og motion
  • Svamp under brysterne
  • Dybe og smertefulde mærker i skuldre fra bh

Nogle af disse problemer kan blive så større, at kvinden bliver hæmmet i sin daglige udfoldelse, og derfor kan en brystreducerede operation være med til at øge livskvaliteten.

Det samme kan en brystreducerede operation gøre for dig med bryster, der er så store og tunge, at de skabe problemer med smerte og i forbindelse med bevægelse i din dagligdag.

Hvordan opstår store bryster?

Store bryster kan opstå af flere forskellige grunde. Hovedsagligt vil det dog være dine gener, som afgør, om du får store bryster eller ej. Derfor vil du med stor sandsynlighed få en stor barm, hvis alle andre kvinder i din familie også har det.

Dertil er vægt også en årsag til store bryster, der kan skabe problemer. Når du tager ét kilo på i vægt, vil hvert af dine bryster nemlig i gennemsnit blive 20 gram tungere.

Det vil sige, at 2 % af dine vægtforøgelse går direkte i brysterne, og derfor skal der ikke mange ekstra kilo til, før du kan se en tydelig forskel i dine bryster. Derfor er overvægt et problem i forhold til bryster, der hurtigt bliver for store og tunge som konsekvens af resten af kroppens øgede vægt.