Fedtsugning af hage

Hvis et af dine fedtdepoter er hagen, kan du enten få en fedtsugning eller en operation. Din situation vil afgøre, hvad der er bedst. I de nedenstående afsnit vil vi belyse emnet, men det er en god idé, at du søger supplerende informationer andre steder, eksempelvis hos kirurgiske klinikker.

Hvad koster fedtsugning af hage?

Det er meget vigtigt, at du finder den rigtige pris, når du undersøger, hvad det koster at få en fedtsugning af hagen. Der er nemlig forskel på, om det gælder selve hagen, eller om der er tale om dobbelthage eller kalkunhage. De to sidstnævnte sidder under hagen og danner en overgang mellem halsen og hagen.

Hvis du gerne vil have fjernet en dobbelthage på en nem måde, er fedtsugning en mulighed. En sådan behandling koster formentlig omkring 10.000-15.000 kroner.

Drejer fedtsugningen sig i stedet om selve hagen, må du forvente, at det vil koste fra 10.000 og op.

Både fedtsugninger af dobbelthage og hage vil høre under kategorien ‘ansigt’.

Hvis du har en kalkunhage, du gerne vil af med, så kan du i stedet kigge information om operation heraf, da en fedtsugning i nogle tilfælde blot vil få huden til at hænge endnu mere. En operation af kalkunhage i form af et udvidet halsløft koster formentlig omkring 25.000-30.000.

Forskel på dobbelthage og kalkunhage

En dobbelthage er ofte forårsaget af overvægt, mens en kalkunhage oftest er forårsaget af ældre og knap så elastisk hud. Der kan selvfølgelig være undtagelser herfor, så hvis du er uheldig at have kalkunhage, selvom du er relativt ung, kan du overveje at få en opstramning af hagen.

Dette vil ofte foregå via en operation, hvor den overskydende hud skæres væk og huden syes sammen igen. Hvis du ‘blot’ har en dobbelthage, kan du få en fedtsugning heraf, hvilket vil mindske området. I nogle tilfælde kan en fedtsugning hjælpe på kalkunhage, men det er muligt, at den ikke kan fjernes helt.

Fedtsugning af dobbelthage eller operation af kalkunhage?

Om du skal vælge fedtsugning eller operation er op til dig. I sidste ende er det dig selv, der træffer beslutningen, men du bør altid reflektere over de råd og anvisninger, som kirurgen giver dig.

Et halsløft vil kunne hjælpe med at fjerne både dobbelthage og kalkunhage, men da operation er et drastisk valg, bør du overveje, om fedtsugning er nok. Det vil fagpersonalet på klinikken formentlig kunne svare dig på.

Fordele ved at få en mindre hage

Mange klinikker tæller kalkunhager og dobbelthager med som ansigt, da man kan se det underste af hagen og noget af halsen, når man ser patienten forfra.

Især når der er overflødigt fedt eller overskydende hud, vil dette kunne hænge ned og give patienten et markant tungere udseende, end det er tilfældet.

Ved at få fjernet fedt og/eller hud fra halsen/hagen, vil du kunne se ud til at have tabt flere kilo. Når du ser lige så slank ud, som du er, vil du have det bedre med dig selv.