Fedtsugning af hals

Uanset om du lider af dobbelthage, kalkunhage eller en tyk hals, er der ting der kan gøres for at komme af med disse trælse ting. Overordnet set drejer det sig om vægttab, operation eller fedtsugning. Du kan læse mere om alle tre ting her på siden.

Hvad koster det at få en fedtsugning af hals eller et halsløft?

Når det gælder fedtsugning af hals, kan du regne med at komme af med omkring 15.000 kroner.

Hvis du i stedet vil have foretaget et halsløft, kan du forvente at komme af med alt fra 20.000 til 50.000 kroner. Der kan være tillæg på halsløftet, hvis der er andre ting, du gerne vil have lavet, ligesom der kan gives rabatter, hvis halsløftet kombineres med andre behandlinger eller operationer.

Derfor er der næppe én fast pris på fedtsugning af hals og halsløft. Priserne kan endda variere på den enkelte klinik, da der kan være forhold der gør, at det bliver billigere eller dyrere.

Derfor er det en god idé at undersøge, om der er prislister på de forskellige klinikker, så du har en idé om, hvad det ender med at koste. Nogle klinikker lægger de 6 % i patientforsikring oven i den skiltede pris, mens andre inkluderer den obligatoriske forsikring i prisen.

Hvordan får man sin dobbelthage væk?

En dobbelthage kan skyldes mange forskellige ting, men de typiske årsager til dobbelthage er overvægt og genetik. Nogle er mere i risiko for at få en dobbelthage end andre, selvom deres vægt ikke lægger op til, at noget af den overflødelige vægt skulle sætte sig på halsen.

Alt efter hvad årsagen til dobbelthagen er, er der forskellige ting, du kan gøre for at komme af med den. Hvis du vejer for meget, kan du mindske dobbelthagen ved at tabe dig.

Hvis din krop er slank eller relativt slank, og vægten sætter sig på halsen, kan det være nødvendigt at gøre andre ting end at motionere og spise sundt.

Vær opmærksom på, at hvis du har et BMI på mere end 30, vil du formentlig ikke kunne få en fedtsugning, da det vil være for risikabelt. I så fald bør du tabe dig først.

Du kan gøre en eller flere af følgende for at komme af med din dobbelthage:

  • Motionere for at slanke dig.
  • Lave specifikke øvelser der træner halsmuskulaturen.
  • Få en fedtsugning af halsen.
  • Få en operation (et halsløft).
  • Prøv ikke-kirurgiske metoder såsom nedfrysning af fedtceller, som herefter udskilles via lymfesystemet.

Fordele ved at få et halsløft eller en fedtsugning

Hvis du har en flot hals og kæbelinje, kan du opleve bedre selvtillid, hvilket kan forbedre din overordnede livskvalitet. Der er derved både kosmetiske og psykologiske fordele ved at få et halsløft og/eller en fedtsugning.

Hvilke behandlinger kan komme af med kalkunhals?

En ung person kan formentlig nøjes med en fedtsugning for at komme af med en dobbelthage, men hvis du er ældre og har en kalkunhals, vil du formentlig skulle have foretaget både en fedtsugning og en kirurgisk opstramning af huden.