Fedtsugning af knæ

Om vinteren er der ikke mange der ser dine knæ, men lige så snart vejret bliver varmere, kan det være fristende at holde benene dækket, så der ikke er nogen, der ser dine tykke knæ. Der findes forskellige muligheder for at komme af med de tykke knæ, eksempelvis fedtsugning.

Hvad koster fedtsugning af knæ?

Prisen for at få lavet fedtsugning af knæ kan variere meget fra klinik til klinik. Der er forskel på, hvor mange penge klinikkerne tager for selve fedtsugningen, men dertil kommer også eventuelle tillæg og rabatter samt om den obligatoriske patientforsikring er indregnet i prisen.

Når man ser bort fra prisforskelle internt her i Danmark, så kan du forvente at skulle betale mellem 10.000 og 20.000 for at få lavet fedtsugningen.

Mange kosmetiske og funktionelle operationer og behandlinger kræver en forudgående konsultation, og prisen for denne kommer ofte oven i den samlede pris.

Derfor er det værd at undersøge, om prisen er inklusiv eller eksklusiv eventuel betaling for den forudgående konsultation samt betaling for efterfølgende kontrol, og om de 6 % i patientforsikring er inkluderet i prisen eller ej.

Hvad kan du gøre for at undgå tykke knæ?

Helt basalt set kan overflødige kilo undgås ved at motionere mere og spise sundere, og jo slankere du er, jo slankere vil dine knæ formentlig også være. Men hvis du er uheldig, at du har tykke knæ, selvom du er relativt slank, kan du komme af med det overflødige fedt ved at træne knæene.

Hvis motion og træning af knæene ikke hjælper, og du bare gerne vil permanent af med fedtdepoterne på knæene, så kan operation, fedtsugning eller anden behandling være eneste udvej. Søg flere informationer hos en specialist, som eksempelvis en kirurgisk klinik.

Hvilke risici er der forbundet med knæfedtsugning?

Hvis du tænker, at fedtsugning af dine knæ er den bedste løsning, så er det helt ok. Fedtsugning er både relativt nemt, og så er det også en permanent løsning, som ikke kræver kirurgi. Det er dog værd at være bevidst om risici, inden du henvender dig til en klinik.

Alle klinikker er underlagt at give dig en forudgående konsultation samt betænkningstid, da en fedtsugning trods alt er forbundet med visse risici.

Bivirkninger ved at få lavet en fedtsugning af knæ omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

  • Blodpropdannelse
  • Efterblødninger
  • Føleforstyrrelser
  • Hævelser
  • Infektioner
  • Ømhed

Hvad er fordelene ved at få foretaget en fedtsugning af knæ?

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at en fedtsugning ikke bør erstatte naturligt vægttab.

Det er dermed ikke noget quick-fix for at undgå motion og bedre kostvaner men derimod en hjælpende hånd til personer, der allerede har tabt sig eller er i gang med at tabe sig og stadig døjer med overflødelige kilo, som er svære at komme af med.

Når det så er sagt, så er fordelen ved at få lavet en fedtsugning af knæene, at du kan få bedre selvtillid og få mere lyst til at gå i kjoler, nederdele eller shorts, når det er varmt.