Fedtsugning for mænd

Både mænd og kvinder og gamle og unge bliver ramt af uønskede fedtdepoter, selvom resten af kroppen ikke er specielt tyk. Derfor er fedtsugning for mænd ved at vinde indpas, og det skal dermed ikke være tabu at få suget fedt væk. Læs mere om fedtsugning, priser etc. herunder.

Hvad koster fedtsugning for mænd?

Da prisen på at få lavet en fedtsugning kommer an på mange ting, er det svært at komme med en konkret, overordnet pris.

Den vigtigste faktor hvad angår prisen er hvorhenne på kroppen, der skal foretages fedtsugning. Jo mindre et område, jo lavere en pris. Det er som udgangspunkt dét, du kan regne med, men der kan være ting, der gør fedtsugningen mere kompliceret, hvormed prisen er højere.

De nedenstående priseksempler på fedtsugning er vejledende, men du kan regne med at komme af med følgende beløb:

  • Hals: Ca. 10.000.
  • Hage + hals: Omkring 15.000.
  • Lår: Ca. 15.000.
  • Knæ: Ca. 15.000.
  • Hele maven: Omkring 20.000.
  • Den nedre del af maven: Ca. 15.000.
  • Ankler: Omkring 20.000.
  • Lægge: Ca. 20.000.

Som mand skal du ikke være bange for at komme til at betale mere end kvinder, der får tilsvarende fedtsugninger. Derfor kan du regne med, at det koster det samme, uanset hvilket køn du har.

Mulighed for finansiering og rabatter

Mange klinikker har tilgængelige prislister på deres hjemmeside, som du kan kigge på, inden du beslutter dig for at henvende dig til en klinik for at få en konsultation. Det kan være rart for dig at have en idé om, hvad det vil koste, inden du forpligter dig.

Priserne på de forskellige klinikker varierer alt efter type af fedtsugning, omfang og andre ting, og der kan være både tillæg og rabatter. En del klinikker giver en fordelagtig rabat på supplerende fedtsugninger samt mulighed for finansiering.

Gode grunde til at få foretaget fedtsugning som mand

En af de fedtsugninger, der måske oftest foretages på mænd, er fjernelse af fedt på maven og brystet. Ølvom kan ramme alle mænd, uanset om de drikker alkohol eller ej.

Maveregionen er netop et oplagt sted for kroppen at ophobe ekstra fedt, og fedtdepoter i maveregionen kan være svære at komme af med for både mænd og kvinder.

Når du som mand vil have foretaget en fedtsugning af mavefedtet eller andre fedtdepoter, så signalerer du til dine medmennesker, at du går op i dit udseende. Sammen med en forbedret figur, får du formentlig også en bedre selvtillid.

Hvordan foregår fedtsugning for mænd?

Generelt foregår fedtsugningen for mænd ligesom fedtsugning for kvinder. Det foregår ved, at fedtet suges ud gennem nogle små huller i huden. Nogle små tynde rør indføres gennem hullerne, hvorefter en maskine suger fedtet ud. Sammenlignet med en operation, efterlader disse huller enten ingen eller små synlige ar.

De fleste fedtsugninger vil blot kræve lokalbedøvelse, og du kan forvente at blive udskrevet samme dag. I tilfælde af at du gennemgår flere omfattende fedtsugninger, kan du komme i fuld bedøvelse eller narkose og eventuelt blive indlagt, til du er klar til at tage hjem.