Fedtsugning priser

Fedtsugning er et vidt begreb, da der er forskel på, om du får lavet en enkelt eller flere, om du kan få rabat og finansiering samt om klinikken har tilbud på fedtsugning. Her på siden kan du se priseksempler på forskellige fedtsugninger samt læse om krav til patienten.

Hvad koster fedtsugning?

Overordnet set kan du regne med priser på fedtsugning, der spænder fra 10.000 til 20.000 kroner. Hvis du kun skal have lavet en fedtsugning på hagen, kan du formentlig slippe med omkring 10.000 kroner, hvorimod en større omgang som mave eller hofter kan koste omkring de 20 tusind.

Fedtsugning er meget mindre i risiko for at svinge i pris, ligesom dagligvarer og andre produkter og services gør, men der kan være forskel i priser fra en klinik til en anden. Derfor anbefaler vi, at du tjekker konkrete priser ved den enkelte klinik.

Priserne på fedtsugning tager udgangspunkt i det danske marked, men der kan være billigere fedtsugninger at få i udlandet, som eksempelvis Sverige.

Vær dog opmærksom på, at det formentlig kun er de danske klinikker, som giver dig patientforsikring, hvilket enten er inkluderet i de danske priser eller kommer som tillæg.

Dette tillæg er på 6 % af behandlingens pris, og der kan også være ekstra betaling på konsultationer, ligesom der kan være i udlandet.

Hvilke dele af kroppen kan du få fjernet fedt fra?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor du kan få fedtsugning. Jo større fedtdepotet er, jo nemmere er det at fjerne fedt derfra, men der kan være områder på din krop, som ikke er velegnet til fedtsugning.

Fedtsugning foregår oftest i disse områder:

  • Ansigt
  • Arme
  • Bryst
  • Hage
  • Hals
  • Hofter
  • Knæ
  • Lægge
  • Lår
  • Mave

Har du et for højt BMI?

Det er fristende at få fjernet fedt fra kroppen, hvis man er overvægtig. Men hvis du vejer for meget, så dit BMI er på mere end 30, vil du skulle tabe dig, før du kan få en fedtsugning.

Det virker selvmodsigende, men det er for din egen sundheds skyld, da der er risici forbundet med fedtsugning, som blot øges, hvis du er overvægtig.

Derfor bør du sikre dig, at du har en passende vægt, inden du overvejer fedtsugning for alvor. Når du er slankere, kan du også bedre se, hvor du har mest brug for at få fjernet fedt. Når du husker at motionere og spise sundt, opnår du en sundere krop og kan dermed forvente at leve længere.

Orienter dig grundigt, inden du vælger fedtsugning/operation

Sæt dig grundigt ind i fedtsugning, inden du træffer en beslutning. Det er nemlig vigtigt, at du er bekendt med de risici, der er relateret til fedtsugning.

På mange klinikkers hjemmeside kan du se før-og-efter-billeder efter fedtreduktion, så du bedre kan få en idé om, hvad du kan forvente, når du får fjernet fedt.

Derudover kan det også være en fordel at få foretaget fedtsugning flere steder for at få et resultat, du bliver tilfreds med. En flot krop er nemlig en afbalanceret figur.