Hvordan taber man sig i ansigtet

Dette er ikke et nemt spørgsmål at svare på, men her på siden kan du læse lidt om, hvad du kan gøre ved eksempelvis tykke kinder, og du kan se eksempler på priser inden for ansigtsbehandling. Vi håber, at det kan hjælpe dig til at tabe fedt i ansigtet.

Hvad koster det at få et slankere ansigt?

Hvis du vælger at gå knivens eller fedtsugningens vej for at få et slankere ansigt, så kommer prisen an på, hvilken behandlingsform eller operation du vælger.

Du kan regne med at komme af med fra 15.000 kroner og op, hvis du gerne vil have lavet en fedtsugning i ansigtet. Hvis du i stedet vil have lavet en fedttransplantation, koster det formentlig fra omkring 14.000 kroner.

I tilfælde af at du skal have fikset flere ting i ansigtet eller på halsen, må du forvente, at den samlede pris bliver markant højere. Du kan se priser på de fleste klinikkers hjemmeside ved at lede lidt efter dem. For andre kræver det, at du kontakter klinikken for at få en pris.

Hvem kan have glæde af at få fedtsugning i ansigtet?

Der er ikke nogen grund til at tabe ansigt, blot fordi man har buttede kinder. Alle kan have buttede kinder. Det kan skyldes genetik, overvægt eller væskeansamlinger og lignende. Der er ingen der siger, at man har tynde kinder, blot fordi man er slank.

Derfor kan alle have glæde af at få lavet en fedtsugning i ansigtet. Et slankere ansigt kan give dig et helt andet udtryk og kan få dig til at se slankere ud, selvom du er kraftig.

Er du ked af at have tykke kinder?

Hvis du er ked af at have tykke kinder, tyder det på, at du skal gøre noget ved det. Mange overvægtige tager på over alt, og det omfatter også, at fedt hober sig op i ansigtet. Det kan især være på kinderne og ved hagen.

Skyldes de tykke kinder overvægt, kan du enten prøve at motionere, så hele kroppen bliver slankere, hvilket også burde gøre dit ansigt slankere. Hvis du er slank og alligevel har tykke kinder, er det formentlig genetisk bestemt, og der er ikke ret meget, du kan gøre for at ændre det.

Desværre kan man ikke forbrænde fedt fra et bestemt sted på kroppen, når man motionerer, så derfor er du nødt til at træne hele kroppen og lave øvelser, der træner dine ansigtsmuskler. Derudover kan du også grine og smile mere.

Kontakt en kirurgisk klinik for at høre mere

Uanset hvad du gerne vil gøre eller ikke gøre for at tabe dig i ansigtet, så håber vi, at du nu er klædt bedre på til at kunne træffe en beslutning om enten at gøre noget ved det eller lade være.

Hvis du ender med at ville gøre noget ved det, vil vi anbefale, at du søger professionel hjælp på en klinik. De vil kunne hjælpe dig og afklare de spørgsmål, du måtte have angående eksempelvis fedtsugning i ansigtet.