Tykke lægge

Alle kroppe er unikke, men det danske skønhedsideal er ofte en slank krop med timeglasfigur og slanke ben, flad mave etc. Hvis du døjer med tykke lægge og føler dig langt fra skønhedsidealet, kan du overveje ting såsom fedtsugning, operation, fokuseret motion og træning. Her kan du læse om fedtsugning.

Hvad koster fedtsugning af lægge?

Fedtsugning af lægge koster ofte mellem 20.000 og 25.000 kroner.

Hvis du sammenligner priser mellem forskellige klinikker, er det en god idé at kigge på, om der kommer tillæg for bedøvelse, indlæggelse, konsultationer og den obligatoriske patientforsikring oveni, eller om beløbet er den endelige pris.

Udover tillæg er det også værd at overveje, om den pågældende klinik giver rabat på supplerende fedtsugninger og andre behandlinger. Der kan være gode penge at spare, hvis du eksempelvis skal have foretaget fedtsugning af både lægge, lår og knæ.

Vær opmærksom på, at al kontant betaling på 20.000 kroner eller mere bør undgås, da disse betalinger er ulovlige. Kontantforbuddets grænse er nemlig blevet sat ned i forhold til at komme hvidvaskning til livs.

Er du ked af at have tykke lægge?

Skønhedsidealet med den slanke figur og de tynde ben har i lang tid betydet, at mandeben har været brugt i reklamer for kvindeprodukter såsom strømper, cremer og strømpebukser.

Som kvinde kan du dog være heldig at have slanke ben og lægge, men hvis du ikke er en af de heldige, kan de tykke lægge nemt lægge en dæmper på humøret. Jo slankere du er, jo slankere vil dine ben formentlig være, men selv hvis du er slank, kan du have et ønske om, at dine lægge var tyndere.

Hvis du er meget overvægtig, bør du slanke dig, før du får en fedtsugning. Det frarådes nemlig at lave fedtsugninger på personer med et BMI på mere end 30.

Hvordan får man tyndere ben?

Uanset om du er tynd eller tyk, er der nogle ting du kan gøre for at få tyndere lægge.

Når du motionerer og slanker dig, forbedrer du dine chancer for, at du taber overflødige kilo fra benene. Som slank kan du stadig være plaget af tykke lægge, og du kan dermed træne og lave meget målrettede øvelser, som styrker lægmusklerne.

Hvis træning ikke hjælper, kan du enten affinde dig med, at dine ben ikke bliver tyndere, eller du kan overveje andre alternativer. Disse alternativer omfatter eksempelvis fedtsugning og operation.

At tabe sig er tidskrævende, og der er kun få ting, du kan gøre for at få tynde ben hurtigt. En hurtig om end dyr løsning er operation eller fedtsugning. Til gengæld er disse løsninger permanente og effektive.

Fordele ved at have slankere ben

Med moderne teknologi og kirurgi har du mulighed for at købe dig til slankere ben, men du kan også forsøge at træne det væk. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du glæde dig til lækre fordele.

Fordele ved at have slanke ben er bl.a. bedre selvtillid, større lyst til at have bare ben og bedre pasform i støvler.