Store bryster

Hvis du gerne vil have større bryster, har du flere forskellige muligheder for brystforstørrende operationer. Her på siden kan du læse mere om dine muligheder og finde information om de forskellige priser.

Hvad koster det at få større bryster?

Der findes flere forskellige måder at få større bryster på, og derfor er der ikke en fast pris, som vil gælde for alle kvinder. Prisen afhænger helt af, hvilken operation du vælger, mens også tillæg og eventuelle ekstraoperation vil få betydning for den endelige pris.

Her kan du få en idé om, hvad du kan forvente at betale for forskellige typer af operationer:

  • Brystforstørrende operation med silikone: 30.000 – 40.000 kr.
  • Brystforstørrende operationer med fedt fra egen krop: 35.000 – 45.000 kr.

Hvordan får man større bryster?

Den mest effektive måde at få større bryster på er ved at få en brystforstørrende operation. Du kan få store bryster med flere forskellige typer af operationer, og du skal derfor først og fremmest tage stilling til, hvilket resultat du gerne vil have.

Dine forskellige muligheder for at få store bryster med en brystforstørrende operation er:

  • Silikoneimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Fedt fra egen krop

Få spidse bryster og fyldige bryster med silikoneimplantater

Det mest populære valg i forbindelse med brystforstørrelse er at få indopereret silikoneimplantater.

Silikoneimplantater kommer i flere forskellige former og størrelser, og du har derfor rig mulighed for at få store bryster, som passer helt perfekt til dig.

Når du skal have store bryster med silikone, kan du vælge imellem:

  • Runde silikoneimplantater
  • Dråbeformede silikoneimplantater

De runde silikoneimplantater vil give et rundt bryst med masser af fylde, mens de dråbeformede silikoneimplantater giver et mere naturligt look.

Store bryster med saltvandsimplantater

En anden mulighed for at få store bryster via en brystforstørrende operation er med saltvandsimplantater.

Saltvandsimplantater skal opereres ind i din krop på samme måde som silikoneimplantater, men forskellen er, at saltvandsimplantater består af saltvand i stedet for fast silikone.

Saltvandet vil være beskyttet af en tynd hinde af silikone, men det flydende saltvand sikrer et naturligt look og et varmt touch.

Få større bryster med fedt fra dine egen krop

Hvis du ikke er tryg ved at bringe fremmedlegemer i form af silikone ind i din krop, kan du vælge at få større bryster med hjælp fra fedt på din egen krop.

Du kan få en fedtsugning på bl.a. maven, hvorfra fedtceller vil blive sprøjtet ind i dine bryster for et fyldigt og naturligt look.

Få større barm naturligt gennem diæt og træning

Hvis du ikke har lyst til at få foretaget en operation, er der også naturlige veje til at få større bryster.

Du kan bl.a. træne dig til at få større bryster. Det kan du gøre ved at træne dine brystmuskler gennem eksempelvis daglige armbøjninger, hvilket vil udvide din brystkasse.

Du kan også spise dig til større bryster. Hvis du indtager flere kalorier, vil dine bryster helt naturligt vokse, og det er et godt valg for dig, som er meget spinkel.